we-singing-colors

 

We singing colors

Pornit inițial ca proiect solo al lui Andrei Hațegan (The Amsterdams), în 2010, We Singing Colors a devenit în scurt timp trupă full time cu live-uri și videoclipuri. Acum are 3 membri, s-au alăturat Roxana Niculae la voce și Vlad Ionescu la tobe. La îmbinarea dintre instrumente acustice, sunete electronice naive și muzică bazată mult pe armoniile vocale, găsim We Singing Colors. Pentru ei, cel mai scump instrument muzical e sufletul, care stă la baza tuturor pieselor lor.

Explorează și experimentează ținuturi muzicale diverse, își scriu propriile povești și speră ca lumea să intre în ele. Explorează totul, de la instrumentele folosite (chitară, clapă, dar și mini-instrumente ca triolă, oua, chimes), până la locurile în care au susținut concertele – cluburi, cafenele, festivaluri din București, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș, Cluj, Chișinău, dar și locuri mai puțin obișnuite: pe acoperișuri, în parcuri, în taxi.

Pe 10 aprilie 2014 și-au lansat și primul lor album, numit “Made of Wool, Made of Heavy Metal” . Piesa “Day for my eyes” a fost scrisă într-o zi de iarnă și cântată prima oară în public într-un taxi.

Piesa lor în română “Cantec de seara” a fost inclusă în compilația MAP, care reunește 40 de trupe din întreaga lume. Astfel, We Singing Colors, ajungea singura trupă ce de-a lungul timpului a avut 2 piese în această compilație.

Web: http://wesingingcolors.wix.com/band

Facebook: www.facebook.com/wesingingcolors

YouTube: https://www.youtube.com/user/wesingingcolors

Soundcloud: https://soundcloud.com/wesingingcolors

”Good days, bad days”: https://www.youtube.com/watch?v=nKL4wrQJU0A