Satra B.E.N.Z
 
     Primul album al trupei a fost lansat pe data de 15 octombrie 2015, el fiind intitulat O.S.O.D. (O Șatră, O Dragoste) În acel moment industria muzicală a înțeles că grupul lui Lu-K Beats (Luca George) vor avea un impact asupra hip-hopului modern. Șatra B.E.N.Z a fost considerat „un dumnezeu al muzici hip hop” . În timp ce fanii înfocați strigau din răsputeri „ȘATRA E FAMILIA !”  haterii strigau provocator „MUIE ȘATRA”. Marea lor audiență constata în liceenii anilor 2010. 
     Din nefericire, rapperul Nosfe, pe numele lui real Darius Vlad Crețan, s-a stins din viață pe 16 octombrie 2022, decesul său lăsând un gol în sufletele fanilor. Acesta a murit la vârsta fragedă de 37 de ani. În urma lui a rămas soția, Mădălina, și unica sa fiică, Iris.
   
ȘATRA LA DÂMBURI: 
    Șatra a rupt Dâmburile în două, la ediția anului 2018 a festivalului sătmărean „La Dâmburi”, atrăgând fani din diferite colțuri ale țări (Baia Mare, Oradea, Zalău etc.). Majoritatea publicului a constat în adolescenți, o mare parte fiind de la liceu. Trupa a adunat cea mai mare audiență din ultimii 5 ani. Sperăm să îi revedem și în următorii ani și să aibă același impact ca ultima dată.