OCS_Omul_cu_Sobolani_La_Damburi

 

Omul cu Şobolani

Omul cu Şobolani este una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din România, fiind înfiinţată în anul 1997, în Constanţa, din iniţiativa lui Dan Amariei şi a lui Adrian Albu. Numele trupei vine de la celebra carte omonimă a lui Sigmund Freud.

După sosirea în București, Omul cu șobolani începe să contureze, iar ușile încep să i se deschidă. În această perioadă, trupa este susținută de Andrei Popa și de Cezar Cojocariu, care îi pun la dispoziție o sală de repetiție și instrumentele profesionale de care avea nevoie.

Prima piesă înregistrată s-a numit “Fără adresă”, dar nu a fost niciodată scoasă pe piață. Concertul de debut are loc prin mai 1998, în clubul bucureștean “Big Mamou”. De atunci şi până în prezent , Omul cu Şobolani a lansat 8 albume, s-a bucurat de 3 generaţii de fani şi s-a aventurat într-o căutare atât muzicală, cât şi spirituală. Vino să-i asculţi în parcul UFO şi să-ţi regăseeşti esenţa măcar pentru o clipă printre versurile lor.

Componenţa actuală îi cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrota (tobe) şi Radu Andrei (bas).

Discografie:

1999 : Razna

2001 : Ne punem în cap

2002 : Mâinile sus!

2004 : OCS tv

2006 : Nu încerca așa ceva acasă (single)

2006 : Superparanoia

2009 : Dansăm legați la ochi cu spatele la zid

2011 : Retro

2013 : Marea căutare

Facebook: https://www.facebook.com/omulcusobolanii

Youtube: https://www.youtube.com/user/OCSoficial/featured