madliquid

Totul a inceput in septembrie 2005 cand, alaturi de prietenul sau, Phase 3 au pus bazele crew-ului Electronic Hunt. Dupa ce a participat la cateva sesiuni de petreceri in Cotton Club, numele de MadLiquid a inceput sa se faca simtit pe scena locala clujeana.

Anul 2006 ii aduce gig-uri la “The King” si la celebrul “La Gazette”, care tocmai se pozitiona ca locatie alternativa pentru cultura urbana din Cluj Napoca. Aici, impreuna cu Factor44 pun bazele unui concept de succes intitulat “Bass Monsters”, concept care se deruleaza si in prezent, in a treia locatie a barului.

Urmatorul an, in 2007, MadLiquid descopera o latura mai dark a muzicii drum&bass si astfel decide sa experimenteze cu aceste sunete, organizand alaturi de Core Corp seria de evenimente “Infected Drums” din Gothic Club. Aceste evenimente atrag multi tineri din Cluj Napoca si nu numai, avand un real impact in scena de drum&bass din Transilvania. Primeste gig-uri la Bucuresti, Timisoara, Constanta, Bistrita sau Zalau si astfel isi creeaza o identitate nationala si legaturi puternice cu promoterii din aceste orase.

Inceputul urmatorului an il gaseste la conducerea clubului Melody din centrul orasului si, din aceasta postura, MadLiquid incepe sa ia contact cu lumea mondiala a drum&bass-ului impartind pupitrul cu DJS precum Chris.SU, Big Bud, Bulletproof, Spor, Jade sau BTK. Urmeaza gig-uri la Iasi, Sibiu, Oradea, Brasov sau Botosani care ii imbogatesc experienta cu publicul din toata tara. Etapa urmatoare a carierei il gaseste pe MadLiquid pe scena unor festivale in aer liber precum ParkFest, FanFest, GetOut, Suncuius Open Air, BiniFest etc. dar si ca headliner pe afisele petrecerilor de profil din Targu Mures, Sfantu Gheorghe, Reghin, Petrosani sau Braila.

Totul ia amploare atunci cand MadLiquid incepe sa colaboreze cu Boiler Club si este invitat sa gazduiasca petrecerea de after pentru nume mari ale muzicii drum&bass precum: Netsky, Camo&Krooked, DJ Marky, Loadstar, Dub Pistols, S.P.Y, Lenzman, Blu Mar Ten, Benny Page sau B Complex.

Anul 2013 aduce o schimbare majora de perspectiva in viziunea sa artistica atunci cand este invitat sa mixeze la cele mai mari festivale din tara, Electric Castle si Peninsula/Felsziget, si vede, poate pentru prima data, publicul sau preferat din toata tara reunit sub aceeasi cupola.

In prezent, MadLiquid este foarte activ in circuitul djilor din tara, participand la turneele de promovare a festivalului Electric Castle in Cluj, Bucuresti, Iasi si Timisoara, evenimente care reunesc peste 1500 de persoane. De altfel, gazduieste petrecerile de promovare pentru propriul sau crew, Electronic Hunt, prin turnee in tara de Sarbatori si evenimente locale precum Bassline Business, Bass Monsters sau After Work!

www.facebook.com/MadLiquidEH

www.soundcloud.com/madliquid

www.mixcloud.com/madliquid