dots

DOTS este o formație grunge rock alternative din Satu Mare. Membrii formației sunt Bodor Csaba – chitară/vocal, Attila Racz – bass/voce, Francisc Balogh (Mr. F) – baterie/percuție.

Trupa și-a lansat anul acesta primul album EP intitulat “Almost Free”. Prin lansarea acestui album, formația se află la cel de-al doilea eveniment major din existența ei de un an și jumătate, primul a fost compunerea muzicii piesei Mirandolina de la secția maghiară a Teatrului de Nord din Satu Mare. CD-ul conține 5 piese, compoziții proprii, într-o manieră necomercială. La piesa Bad Flash, piesă inclusă pe acest album, au deja un videoclip care poate fi vizionat pe pagina oficială a trupei. Regizorul videoclipului este un alt sătmărean, Alex Gyulai.

Crezul formației, crez pe care își construiește reușita actuală, dar și speranțele de viitor sunt : creație muzicală originală, bucuria de a cânta, înțelegerea complexității actului artistic scenic, unitate în trupa, libertate interioară. Dupa lansarea de succes a albumului în Satu Mare, formația va continua concertele de prezentare în Cluj, Târgu Mureș, Oradea etc.

Facebook: https://www.facebook.com/DOTSbandofficial

Soundcloud: https://soundcloud.com/dotsbandofficial

”Bad Flash”: https://www.youtube.com/watch?v=DYM-rKcEPWM