be_part_of_the_dreamteam

Acesta nu este un text, este o mărturisire. La Dâmburi este pentru noi un pas îndrăzneț, dar care trebuie făcut. Și dacă tot îl facem, de ce să nu ne bucurăm de experiență?

Necesitate, pentru că orașul Satu Mare, și sătmărenii, au un potențial imens care, din păcate, șade ascuns, inhibat de un fals “nu se poate”, urmat de diverse motive aparent valide, dar care observate mai atent sunt de multe ori penibile.

Se poate! Şi vrem să demonstrăm asta! Şi mai mult, vrem sa fiți cu toții alături de noi. Să va implicați atât cât vă convine, dar să simțiți că sătmărenii pot să facă lucruri frumoase pentru ei. De ce? Pentru ca nimic nu-ți dă mai multă putere, mai mult avânt în carieră, decât bucuria succesului, a lucrului bine făcut.

Ce este La Dâmburi?

Să lăsăm definiţiile pentru oficiali. Aici suntem prieteni. La Damburi este acel stimulent cultural care-ți lipsea. Acel mic amănunt, care te face să-ți placă viața. Este ocazia să te bucuri!… Să fim realiști, avem nevoie de casă, haine, mâncare și altele ca să traim, dar nu trăim pentru ele. Trăim pentru dragoste, artă, frumos, și orice ocazie de a ne bucura… și de aceea astfel de ocazii nu trebuie să lipsească într-un oraș sănătos. Nu trebuie să lipsească din Satu Mare! Să spunem deci că festivalul La Dâmburi este primul pas spre o nouă identitate culturală a Sătmarului. Cum vi se pare? V-ar plăcea să faceți acest pas împreună cu noi? Contactați-ne! Cu siguranță ne puteți ajuta! Vă vom răsplăti cu muzică, artă stradală si multe alte surprize în 25-26 Iulie.

De ce La Dâmburi?

Pentru că majoritatea manifestărilor culturale din oraș se întâmplă pe malul drept al Someșului, dar Satu Mare este – surprinzător – mai mare de-atât. O da, și pentru că locul este perfect. Sunt curios, câți dintre voi ați sărutat pentru prima dată prin apropiere? (let us know, in the comment section below). Dar săniuța, de câte ori s-a răsturnat pe unul dintre dealuri? Sunt unele lucruri care nu se uită, nu-i așa?

Vă așteptăm, deci, să dați o mână de ajutor asociației organizatoare – http://samstudia.ro/ – și, bineînțeles, la festival!

Daca ai un sentiment bun când citești aceste rânduri, meet us! Fă parte din echipa noastră, înscrie-te aici.