CTC_La_Damburi_Doc_Deliric_Vlad_Dobrescu

 

DOC, Deliric 1 și Vlad Dobrescu au înființat în 1999 trupa hip-hop CTC (“Controlul Tehnic de Calitate”), una dintre cele mai iubite din underground-ul românesc. De asemenea, ei sunt și membri fondatori ai label-ului independent “Facem Records”.

După numeroase apariții pe compilații și mixtape-uri, alături de nume ca Da Hood și RACLA, în 2002 apare primul material CTC și Cedry2k: EP-ul “Secretul din Atom”. Succesul la public atrage atenția marilor case de discuri, fiind lansat în 2004 “Proiectul Verde”, cu ajutorul casei de discuri Roton. În 2005, apare albumul de debut CTC – “Dificultăți Tehnice”, lansat la casa de discuri Roton. Acesta se bucură de vanzări de peste 10.000 de unități, single-ul “Orice” – în colaborare cu Yolo (Zale) și Nwanda – făcând furori în rândul fanilor datorită mesajului revoluționar.

Toamna anului 2010 readuce în prim plan CTC-ul, odată cu lansarea primului album solo DOC – “Scăpat de sub control”, urmând ca în 2011, tot DOC, să lanseze al doilea album – “Lucrare de control”. În 2011, Deliric își lansează și el primul album solo –  “Inspecția tehnică periodică”. În 2013, Vlad Dobrescu, și-a lansat primul său album – “În sfârșit”.

Artiștii pe Facebook

https://www.facebook.com/Deliric1

https://www.facebook.com/docfacemrecords

https://www.facebook.com/vladobrescu

Nebunie!!! Ascultă aici ce fac băieții.

https://www.youtube.com/watch?v=ADS9Pgeoc3g

https://www.youtube.com/watch?v=LS5XWNmsX04

https://www.youtube.com/watch?v=3jRT9yu8RyM

https://www.youtube.com/watch?v=J-ZOzNwFxbA