Bubble Fun

bubble_fun_mare

 

Fie ca e vorba de fotbal, sumo, wrestling, zorbing sau oricare alte sporturi trasnite, noi iti oferim cea mai distractiva cale de a le incerca. Tot ce trebuie sa faci pentru a avea cea mai FUN experienta este sa imbraci balonul si sa prinzi curaj!

De ce Bubble Fun La Damburi?
1. Este un sport nou in lume creat pentru a te distra.
2. Suntem singurii din Romania.
3. Te destresezi, razi, iti pui imaginatia la contributie.
4. Imparti toate aceste beneficii cu prietenii tai.
5. Iesi din zona de confort si practici un sport ce putini oameni din lume l-au incercat.
6. Competitie intre prieteni, arati de ce esti in stare.
7. Avem o multitudine de jocuri din care sa alegi si care vor umple o ora intreaga.

Cui ne adresam?
Atat persoanelor active ce sunt interesate de ceva nou, cat si persoanelor care nu au mai iesit de mult din zona de confort dar le place distractia impreuna cu prietenii. Atata timp cat ai peste 140 cm nu conteaza varsta, la Bubble Fun esti binevenit oricand sa te distrezi!

Ce poti sa faci intr-o ora la Bubble Fun?
Avem diverse jocuri precum: Bubble Fotbal, Tara-tara vrem ostasi, Sumo individual sau pe echipe, Ultimul om care ramane in picioare, Tunelul, Tumba Racing, Protejeaza comoara, Oameni vs Zombie si multe alte jocuri in functie de cerinte, ne dorim ca dumneavoastra sa dati frau liber imaginatiei si chiar sa inventam pe moment alte jocuri.

Este sigur?
Mingile gonflabile au un diametru de 1.50m si sunt sustinute de bretele si manere care te vor ajuta sa ramai in siguranta. Picioarele sunt libere astfel incat puteti alerga in voie, iar la impact strangandu-le nu aveti ce sa patiti.
Tu ce mai astepti?

Poţi participa la această activitate achiziţionând un bilet în valoare de 6 RON (valabil pentru 15 min) de la Info Point-ul din cadru festivalului.