bubble_fun_mare


Ce facem “La Damburi”?

Vino si creeaza-ti gratuit propria ta traista urbana la atelierul “Crafting Traditions #4” si ajuta la pictarea celei mai mari ii din lume, dar nu o iie obisnuita, ci o “Iie Urbana”.

In cadrul festivalului vor fi prezenti voluntarii din cadrul Clubului de Initiativa Comunitara IMPACT al Liceului Teoretic “Onisifor Ghibu” Cluj, organizatori ai festivalului Ghibstock, in cadrul caruia s-au adunat fonduri pentru un viitor proiect de racordare a tineriilor la traditii, in cadrul proiectului, atelierul “Crafting Traditions” va fi prezent si “La Damburi”. Alaturi de “Crafting Traditions” vor fi prezenti la atelier si M25 Media cu proiectul “Iie Urbană” avand ca scop promovarea traditiilor prin intermediul artei vizuale. In cadrul atelierului ve-ti avea sansa sa va personalizati sacosele cu motive traditionale intr-un mod cat mai cool ca sa aveti ce sa purtati vara asta, dar si sa particpati la pictarea celei mai mari “ii” pe care ai vazut-o vreodata!

Cine suntem noi?

IMPACT (sau echipa Ghibstock): suntem un grup de liceeni, peste 30, care saptamana de saptamana ramanem dupa ore ca sa punem cap la cap idei, sa concepem proiecte, sa invatam din experienta. De peste 7 ani de cand clubul nostru s-a infiintat in cadrul Fundatiei Noi Orizonturi am finalizat peste 25 de proiecte cu peste 10000 de beneficiari directi si indirecti. De ce suntem diferiti fata de alte grupuri de voluntariat? In primul rand pentru ca suntem diferiti unul fata de celalalt. Suntem tipologii atat de diferite, avem oameni noi, avem oameni vechi, avem lideri, avem foloweri, avem clasa a 12-a, avem boboci, avem studenti care au terminat in liceul nostru, avem profesori care ne ajuta, avem adulti care ne sustin. Toate astea formeaza un mix nemaipomenit care fac lucrurile sa se miste, sa se schimbe.
M25 Media: este un proiect fotografic si de graphic design pornit la inceputul verii lui 2014 de un licean de 17 ani si care peste aproape un an a hotarat ca pe langa latura de afacere a acestui proiect, trebuie sa dea ceva inapoi comunitatii si asa a conceput idea de Iie Urbana care combina traditiile si modernul intr-un mod inedit transmis prin intermediul artei.